Miskolc; Szakáld; Autista otthon pályázat

A feladatunk egy 10fős bentlakásos otthon tervezése volt, amely során a legnagyobb hangsúlyt a funkció és a használhatóság kapta.


részletek a bírálatból:

Kitelepítettek Emlékmű pályázat; Budapest

A Kitelepítettek Emlékművénél, nem éltünk absztrahációval és úgy gondoltuk, hogy egy naturális és meghökkentő, egyszerű gondolatot formálunk meg. Csapattársak: Borbély Júlia, Csikós Gábor, Csóka Attila Róbert,  Tóth Dávid

Székesfehérvár Nemzeti Emlékhely ötletterv pályázat - 2009

A pályázat célja, a jelenlegi Nemzeti Emlékhely újragondolása és műemléki állapotának megvédése ennek építészeti megfogalmazása.

Széchenyi István Akna Workshop - 2009

A workshop célja a régi pécsi szánbánya elhagyott ipari komplexumának újrahasznosítása. Hat csapat ötletelt egy hétig a helyszínen berendezett műteremben.

Falurekonstrukció: Kápolna tervezés V. szem











A falurekonstrukciós tárgyam Kán falujának történetével és rehabilitációjával foglalkozott. A félév során a falu árválkodó harangtornyához képzeltünk egy kápolnát.
csapattársam: Csóka Attila Róbert

Tervezés: Orfű; Malommúzeum bővítése V. szem


Az ötödik szemeszterben az orfűi malom múzeum területének tovább gondolása és egy átfogó kocpeció volt a feladat. A mi tervünket a területen átfolyó patak szervezte valamint az épületek tömegét is ez az erő formálta. 
csapattársam: Csóka Attila Róbert

Tervezés: Foghíj beépítés; III. szem.


A harmadik félév második feladata, a Pécsre utcáira oly jellemző beépítés gyakorlása. Foghíj. Alkalmazkodás.

Tervezés: Sorház, Átriumház III. szem



A harmadik félév első feladata a sorházas beépítés volt - átriumházat választottam. A koncepció magja az átrium átértelmezése és átszervezése , valamint a terepből adódó magasságkülönbség kihasználása volt.