Öt Templom Fesztivál












Az Öt Templom Fesztivál egy győri rendezvény. Győr sokszínű, egy utcának 500méteres szakaszán 5 felekezet temploma is megtalálható. Ennek a fesztiválnak az idejére kellett tervezni egy ideiglenes és szétszerelhető információs pavilont.

Térkompozició - középtanszék












A félév során adott témákra-hívószavakra 12cm-es kockát kellett komponálni. Ezek voltak a monolit, barlang, átmeneti tér, reakció egy zenére, és az utolsó feladat a fény megfogalmazása volt.

Szabadsághíd - TT1 középtanszék












A középtanszék tanszékitervének keretein belül a feladatunk díszlettervezés volt. A West Side Story-t adaptáltuk a Szabadsághídra, rendező-szakos hallgatók segítségével is instrukcióival. A tervezési folyamat rögzítésére valamint dokumentálására egy blogon rögzítettem a kis csapat munkáját (csapat: Gergely Sára Luca, Géczi Zsuzsanna, Szabó Anikó, Zvolenszki Blanka). blog: zöldhídblog

Nézőpontok - TT1 középtanszék












minden csak nézőpont kérdése:
"A dobozt megcsinálni nem nehéz. Egy óra sem kell hozzá. De ahhoz, hogy valaki magára öltse, és dobozember legyen, nos, ahhoz nem kis bátorságra van szükség. Abban a pillanatban, amint az ember belemászik a semmilyen tekintetben sem feltűnő, közönséges kartondobozba, és kimegy az utcára, eltűnik az ember is, a doboz is, és egy tökéletesen új lény jelenik meg....A doboz, amely külsőre egyszerű, közönséges kocka, valójában, ha belülről nézzük, bonyolultan kacskaringózó utacskákkal teli, kusza labirintus. És akármennyit rohangálj is ide-oda a dobozban, az – mint egy újabb bőrréteg, amely testedet fedi – mind újabb és újabb utacskákat ötöl ki, s végérvényesen eltévedsz bennük."

Maladype - TT1 középtanszék












A Maladype szobaszínház, független társulat - a Mikszáth téren egy első emeleti lakásban működnek. Ennek a bérháznak az udvarára kellett megvalósítható egyszerű ötleteket teremteni. Pár koncepció: az udvar rendezése után egyetlen elemmel, egy térsíkból kiemelkedő paddal szerveződik a tér -  a pad alól több ülőhely is kihúzható; az udvar hátsó falára ablakokat vágni a két udvart összenyitni - az ablak külső térből nyit külső térbe...